Valentinské Menu

Hotel a Restaurace Hubertus si Vás tímto dovolují srdečně pozvat na letošní Valentýnské menu u příležitosti svátku zamilovaných. Jako vždy jsou letošní speciality, jako všechny naše pokrmy, připravovány tradičními způsoby a podle tradičních receptů. Součástí letošní nabídky je 10% sleva na ubytování v našem hotelu.

17. a 18. února 2018
po oba dny od 12:00 do 18:00 hodin.

Letos jsme pro Vás připravili 3 různá menu s jednotnou cenou 255,- Kč za osobu.

Rezervace příjmáme

telefonicky

+420 353 224 691

nebo emailem

Obrázek

Valentýnské Menu (1)

Předkrm

Drubeží salát s opečeným toustem

Hlavní chod

Vepřová panenka na žampionech, bramborovo-pažitkové pyré

Dezert

Panna cotta s lesním ovocem

Valentýnské Menu (2)

Předkrm

Plátky mozarelly s rajčaty a olivovým olejem

Hlavní chod

Kuřecí medailonky s opečenou hruškou, nivou a slaninou, šťouchané brambory s petrželkou

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

Valentýnské Menu (3)

Předkrm

Žlutý meloun se schwarzwaldskou šunkou

Hlavní chod

Kuřecí prso s brusinkovým přelivem, bramborové tolary

Dezert

Ovocný dezert s mascarpone

Součástí každého menu je přípitek dle Vašeho výběru:
Sklenka sektu, Růžové víno (0,2l) nebo Cinzano (0,1l)

Restaurace Hubertus,
Mattoniho nábřeží 1193, Karlovy Vary